ΝΕΑ

Ολυμπιακός Λαμίας - Δάφνη Λιβανατών 1-2 (φωτο)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Φθιώτιδας, η Δάφνη Λιβανατών με ανατροπή κέρδισε τον Ολυμπιακό Λαμίας εκτός έδρας με σκορ 1-2, σ’ ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, εκνευρισμό και από μια αποβολή για κάθε ομάδα. Ενώ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος, μιας και η ομάδα των Λιβανατών πέτυχε την ανατροπή στο 92′.
Στο 23′ ανατροπή του Δημητρέλη από τον Λέντα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στην εκτέλεση ο Στυλιανός ευστόχησε για το 1-0.
Στο 67′ απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Ζήσιμο του Ολυμπιακού Λαμίας και τον Πρίφτι για την Δάφνη Λιβανατών για μεταξύ τους αψιμαχία.
Στο 71′ ο Ζιώγας με «λόμπα» έκανε το 1-1.
Στο 92′ ο Πούλος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κουρδή και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Μαστρογιάννη και Αναγνώστου
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός Λαμίας (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας (63′ Ζήσιμος), Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς (87′ Μπάκας), Μπουσάι, Δημητρέλης, Λάππας, Κωστίκας (72΄Κακκάβας).
Δάφνη Λιβανατών (Δημήτρης Βέλλος): Κουτσιρίμπας, Μακρόπουλος,Σαΐνης, Λέντας, Πρίφτι, Μπακάρας, Τσεκούρας, Ζιώγας, Ντέλιος (59′ Πούρος), Τσιάμης (81′ Ζερζεβούλης), Κουτσογιάννης
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.