ΝΕΑ

Καλαπόδι - Ολυμπιακός Λαμίας 2-0 (φωτο)


Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το Καλαπόδι επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού Λαμίας με σκορ 2-0 μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Καλαποδίου.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου τους καθόλη τη διάρκεια του ημιχρόνου παίζοντας γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο, γεγονός που φάνηκε να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους. Ωστόσο παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες οι παίκτες του Πέτρου Καραΐσκου δεν μπόρεσαν να φανούν αποτελεσματικοί και να σκοράρουν.
Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι αφού ξεπέρασαν το αρχικό μούδιασμα του πρώτου ημιχρόνου, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους και να πετύχουν 2 τέρματα με τον Ταμάμη στο 54΄και τον Βέλλιο στο 69΄κερδίζοντας τελικά το παιχνίδι.

Το Καλαπόδι ολοκλήρωσε με 10 παίκτες την αναμέτρηση μιας και στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τομόρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Κούδας με βοηθούς τους Σκάρλα και Ζαφείρη
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΚΑΛΑΠΟΔΙ (Δημήτρης Γιαννουλίδης): Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Κατσαρός, Βούλγαρης, Καταραχιάς, Λυτάκης, Γουργιώτης, Λίκο (46΄ Τομόρι), Ταμάμης, Αντωνίου (84΄ Καλλιώρας), Βέλλιος (74΄ Γρίβας)



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Μπουσάι (59΄ Τσιλίκας), Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς, Λάππας, Δημητρέλης, Κακκάβας (63΄ Κωστίκας), Ζήσιμος (90΄ Τσότζωρας).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:




















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.