ΝΕΑ

Στυλίδα - Ολυμπιακός Λαμίας 2-1 (φωτο)


Σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλή ένταση και νεύρα, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας Φθιώτιδας, η Στυλίδα επικράτησε τελικά με ανατροπή του Ολυμπιακού Λαμίας με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν μόλις στο 10΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στυλιανού, που καταλόγισε ο διαιτητής σε ανατροπή του Δημητρέλη από τον Τέγο προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ενώ είχαν και δοκάρι στο 30΄ με τον Κακκάβα. Στο 33΄ η Στυλίδα κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουφιώτη.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με καθυστέρηση 15 περίπου λεπτών μιας και ο διαιτητής ζήτησε την παρουσία της αστυνομίας για να συνεχίσει τη διεξαγωγή του αγώνα καθώς δέχθηκε απειλές σύμφωνα με τα λεγόμενά του από τους γηπεδούχους. Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε και η αστυνομία φάνηκε στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Στυλίδα μπήκε πιο δυνατά, ο Ολυμπιακός νωρίς μόλις στο 52΄έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πάνου με 2η κίτρινη κάρτα γεγονός που προκάλεσε αυτή τη φορά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για επιθετικό φάουλ. Έτσι στο 53΄ έγινε το 2-1 με εκτέλεση φάουλ του Μούτσελου και κεφαλιά του Λάγιου μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Σκάρλα και Παραστρατίδη 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΟ Στυλίδα (Κ. Αλεξίου): Μήτσου, Κάτσινος(36' Μούτσελος), Καββαδίας, Ζωγράφος, Κουφιώτης, Τέγος, Μπίκος (68' Ζησόπουλος), Χαλαστάνης (63' Δημάς), Λάγιος, Βαρυπάτης, Λέντας.


Ολυμπιακός Λαμίας (Π. Καραϊσκος): Κούκιο, Τσιλίκας, Στυλιανός, Ξηρομερίτης (85΄ Μπάκας), Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς, Λάππας, Δημητρέλης (61' Κωστίκας), Κακκάβας, Ζήσιμος (75' Μπουσάι)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:






















































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.