ΝΕΑ

Ξέσπασε στον Παμμωλιακό ο Ολυμπιακός με 8 γκολ (φωτο)


Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας επικράτησε άνετα του Παμμωλιακού με το ευρύ 8-2 στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε πολύ νωρίς μόλις στο 8΄ με ωραίο σουτ του Θεοδωρίδη. Μετά από 10 λεπτά και συγκεκριμένα στο 18΄ ο Ζήσιμος μετά από ασίστ του Δημητρέλη έκανε το 2-0. Ο Δημητρέλης στο 22΄ έκανε το 3-0. Ο καταιγιστικός ρυθμός των επιθέσεων του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μώλου να μην μπορούν να αντιδράσουν. Έτσι ο Τσιλίκας στο 28΄ σημείωσε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 37΄ το 5-0. 

Οι φιλοξενούμενοι στο 50΄ μείωσαν σε 5-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπα. Ο Κακκάβας πήρε σειρά να σκοράρει στο 60΄ για το 6-1 ενώ ο Κωστίκας στο 67΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-1. Στο 73΄ ο Τσιλίκας έκανε χατ-τρικ για το 8-1 με τους παίκτες του Μώλου να κερδίζουν στο 78΄ ακόμη ένα πέναλτι και να μειώνουν με την εύστοχη εκτέλεσή του από τον Μοίρη σε 8-2. Ενώ στο 31΄ ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι σε δυνατό σουτ του Στυλιανού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χρήστος Σταμάτης με βοηθούς τους Κακλή και Κολορίζος
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός (46΄ Μπάκας), Ξηρομερίτης, Πάνος (46΄ Κωστίκας), Σιώτης, Θεοδωρίδης, Λάππας, Δημητρέλης, Κακκάβας, Ζήσιμος

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ (Καραδήμας): Γεροθανάσης, Φίλης Μ., Μοίρης, Ρόμπας, Φίλης Β., Μποσδούκος, Καραδήμας, Σκόρδας, Καραδήμας, Prifti (55΄ Prenga) Γκιάτα (46΄ Λατσούδας)

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:























































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.