ΝΕΑ

Έπεσε η φετινή αυλαία με νίκη για τον Ολυμπιακό Λαμίας (φωτο)

Στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας πέρασε με περίπατο από το γήπεδο του Παμμωλιακού επικρατώντας με σκορ 5-1 παρότι βρέθηκε από το 17΄ πίσω στο σκορ. 
Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε υπό δυνατή βροχή, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μιας και ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι του Μώλου έχουν υποβιβαστεί ήδη στην Β΄  κατηγορία Φθιώτιδας και οι του Ολυμπιακού δεν είχαν να κερδίσουν κάτι περισσότερο από την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το 1-0 έγινε για τους γηπεδούχους στο 18΄ με τον Φίλη Μ. για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 23΄ με κοντινή κεφαλιά του Κακκάβα. 
Ο ίδιος παίκτης θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 30΄ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση για το 1-2, με τον Στυλιανό στο 53΄να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 1-3.
Στο 61΄ το δυνατό σουτ του Σιώτη θα τραντάξει το κάθετο δοκάρι του Μητσόπουλου με τον Μπάκα να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για το 1-4. 
Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Στυλιανός μετά από ωραία πάσα του Κωστίκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Παραστρατίδη και Κουτσόβουλο.
Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ: Μητσόπουλος, Φίλης Μ., Γιάνκας (68΄ Γεροθανάσης), Φίλης Β., Μπακογεώργος (71΄ Αναγνώστου), Ρόμπας, Λατσούδας, Σκορδάς (65΄ Prenga), Καραδήμας, Γκιατα, Μοΐρης 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Κουρδής, Μπάκας, Τσότζωρας, Λάππας, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς (46΄ Στυλιανός), Μπουσάι, Δημητρέλης (55΄ Κωστίκας), Κακκάβας, Ζήσιμος (46΄ Τσιλίκας).
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:





































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.