ΝΕΑ

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό Λαμίας απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου (φωτο)


Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την επόμενη φάση, πήρε ο Ολυμπιακός Λαμίας μέσα στα Τρίκαλα επί του Διγενή Νεοχωρίου. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για να πετύχουν ένα τέρμα. Όπως και έγινε μόλις 3 λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και πήγαν με το σκορ υπέρ τους στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να κάνουν περισσότερες φάσεις, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Κουρδή. Οι του Ολυμπιακού, εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους και χτύπησαν και πάλι στις καθυστερήσεις, διπλασιάζοντας τα τέρματά τους και παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.
42′ 0-1, με κεφαλιά ο Καυκιάς, μετά από σέντρα του Κακκάβα.
91′ 0-2, με πλασέ του Δημητρέλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Διγενής Νεοχωρίου (Κ. Ζαφείρης): Καρατζάς, Χασιώτης, Τζελής(46′ Γκαγκαστάθης), Μακρής, Νικόλαρος, Βλησσάρης, Ανδρέου, Κυριάκης, Παπαθανασίου(60′ Γκαντίας), Γιώτας, Λαγκαδινός(46′ Τσικρικάς).

Ολυμπιακός Λαμίας (Π. Καραϊσκός): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς, Λάππας, Δημητρέλης, Κακκάβας(77′ Κωστίκα), Ζήσιμος(80′ Μπουσάι).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:





















































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.