ΝΕΑ

Ολυμπιακός Λαμίας- Αταλάντη 2-1 με ανατροπή (φωτο)


Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός Λαμίας επικρατεί του αντιπάλου του με ανατροπή του σκορ. Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το συγκρότημα του Πέτρου Καραΐσκου νίκησε εντός έδρας στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας την Αταλάντη με 2-1 ενώ είχε βρεθεί να χάνει με 1-0.
Το παιχνίδι ήταν ωραίο και με ρυθμό και παρόλο που οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες μιας και δεν διεκδικούν τίποτα πλέον στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο έπαιξαν με πάθος και πάλεψαν για τη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 16΄ για τους φιλοξενούμενος με σουτ μέσα από την περιοχή ο Σακκάς.
Στο 25΄ θα έρθει η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό Λαμίας με σουτ του Ζήσιμου.
Ενώ στο 77΄ θα γίνει η ανατροπή με τον Δημητρέλη από κοντά να νικάει τον Γκρέκα για το 2-1. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 86΄.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Καλύβα και Σκάρλα
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός Λαμίας (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης (84΄ Μπάκας), Κωστίκα, Λάππας, Δημητρέλης, Κακκάβας, Ζήσιμος (57΄ Μπουσάι)


Αταλάντη (Δημήτρης Πούλος): Γκρέκας, Τσακανίκας (84΄ Saliallari), Δημογιάννης, Μπάρκας, Σιδέρης, Γκριτζάπης, Κλωτσοτήρας (46΄ Xhellas λ.τρ.), Μπαρμπούνης (67΄ Τσανούλας), Κόκα, Κωνσταντίνου Ζ., Σακκάς

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:








































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.