ΝΕΑ

Θρυλική ανατροπή και ο Ολυμπιακός Λαμίας στον τελικό του Κυπέλλου (φωτο)


Ο Ολυμπιακός Λαμίας ήταν ο μεγάλος νικητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που έγινε την Τετάρτη (8/3) στο «Ενωσιακό», επικρατώντας με 3-2 του Οπούντιου Μαρτίνου στην παράταση και μάλιστα με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 16’ και πήρε το ένα από τα δύο πολυπόθητα εισιτήρια για τον τελικό του θεσμού.

Η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν… παράτησε το παιχνίδι σε κανένα σημείο του αγώνα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια μέχρι τα τελευταία λεπτά της παράτασης, πραγματοποίησε την… επική ανατροπή και πήρε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Από την άλλη, η λοκρική ομάδα, παρά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρώτο 20λεπτο, δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ ενώ στο 53’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο τέρμα όταν ο Κολλάς βγήκε μόνος απέναντι στον Κουρδή αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.
4’ 0-1 για τον Οπούντιο Μαρτίνου, όταν ο Θεοδώρου έβγαλε τη σέντρα και ο Νικολόπουλος με προβολή στο 2ο δοκάρι, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

16’ 0-2 για τον Οπούντιο. Ο Γκανάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μιχαήλ, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κουρδή, διπλασιάζοντας τα τέρματα της λοκρικής ομάδας.

43’ Ο Ολυμπιακός Λαμίας, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δημητρέλη από τον Μιλάνι, με το διαιτητή Τζοβάρα, να υποδεικνύει αμέσως το σημείο του πέναλτι.

44’ 1-2 για τον Ολυμπιακό Λαμίας, με τον Στυλιανό να ευστοχεί στο πέναλτι.
60’ 2-2 ο Ολυμπιακός Λαμίας. Ο Στυλιανός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Κακκάβας με κεφαλιά, ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

104’ 3-2 ο Ολυμπιακός Λαμίας. Ο Κωστίκας έκλεψε τη μπάλα μετά από λάθος που έκαναν οι παίκτες του Οπούντιου, στο χώρο της μεσαίας γραμμής, βγήκε μόνος απέναντι στον Μιλάνι, πλάσαρε και έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζαβάρας με βοηθούς τους Καλύβα και Ζαφείρη. 4ος ο Τσιάβος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Λαμίας (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς, Λάππας, Δημητρέλης, Κακκάβας (90+1’ Τσότζωρας), Μπουσάι (78’ Κωστίκας)

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος):  Μιλάνι, Ζάχαρης (64’ Ζιώγκας), Νικολόπουλος, Κουφιώτης, Κάππος, Ξεζώνοτος, Μιχαήλ, Θεοδώρου, Κολλάς, Νούλας, Γκανάς (83’ Πόποτας).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:





































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.