ΝΕΑ

Ολυμπιακός Λαμίας - Οπούντιος Μαρτίνου 3-3 (φωτο)


Κακός δαίμονας του Οπούντιου Μαρτίνου έχει αποδειχθεί ο Ολυμπιακός Λαμίας ο οποίος σταμάτησε και στο πρωτάθλημα το νικηφόρο σερί του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα, αποσπώντας και πάλι με ανατροπή ισοπαλία  3-3 στο  Ενωσιακό γήπεδο αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Δύο φορές μέσα σε 10 μέρες οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο για διαφορετικό βέβαια θεσμό αλλά με το ίδιο σενάριο. Το Μαρτίνο να προηγείται και οι γηπεδούχοι να φτάνουν να ισοφαρίζουν και να είναι κοντά στην ολική ανατροπή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν και να αρκούνται στον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 13΄έγινε το 0-1 μετά από σέντρα του Κολλά και πλασέ από κοντά του Γκανά
Στο 17΄το σουτ του Καυκιά σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Οπούντιου . 
Στο 26΄ο Γκανάς με κοντινή κεφαλιά σε παράλληλη σέντρα έκανε το 0-2 για το Μαρτίνο .
Στο 45΄μειώνει ο Ολυμπιακός σε 1-2 με γκολ του Κωστίκα με κοντινό πλασσέ ύστερα από παράλληλη σέντρα του Λάππα. 
Στο 65΄ο Θεοδώρου με μακρινό σουτ νίκησε τον Κουρδή και έκανε το 1-3. 
Στο 68΄εκτέελση κόρνερ η μπάλα πέρασε παράλληλα στην εστία και ο προωθημένος Σιώτης την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-3. 
Στο 77΄ ο Γιώργος Καυκιάς με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 3-3, γκολ που το πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο σκαρφαλώνοντας στη σήτα του γηπέδου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιάννης Μπλούνας με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Καλύβα
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός Λαμίας (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός, Ζήσιμος, Πάνος (35΄ Ξηρομερίτης λ.τρ), Σιώτης, Καυκιάς (89΄ Τσότζωρας), Μπουσάι, Δημητρέλης (52΄ Κακκάβας), Λάππας, Κωστίκα
Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μιλάνι, Ζιώγκας (67΄Ζάχαρης), Νικολόπουλος, Κουφιώτης, Μπουζίκας, Ξεζώνοτος (46΄Κάππος), Μιχαήλ, Θεοδώρου, Κόλλας, Νούλας, Γκανάς (89΄ Πόποτας)
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:







































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.