ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός Λαμίας Κυπελλούχος Φθιώτιδας 2017 (φωτο)

Ο Ολυμπιακός Λαμίας είναι ο Κυπελλούχος Φθιώτιδας 2016-17, μιας και επικράτησε με σκορ 1-0 του Καλαποδίου στο γήπεδο της Ανθήλης.
Ο 45ος Τελικός του Κυπέλλου Φθιώτιδας, ήταν μέτριος ποιοτικά, οι δύο ομάδες ήταν καταβεβλημένες από τα δύσκολα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, δεν έκαναν πολλές φάσεις για γκολ, περιορίστηκαν στο χώρο του κέντρου, ειδικά στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Λαμίας χτύπησε στον άξονα και πέτυχε να αξιοποιήσει μια κάθετη μεταβίβαση και να τη μετουσιώσει σε τέρμα, σχετικά νωρίς στο 55′ με τον Ζήσιμο.
Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στο Καλαπόδι, το οποίο πήρε βοήθειες από τον πάγκο, πίεσε και έκανε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα.
Έτσι το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους ερυθρόλευκους Κυπελλούχους στη 2η συμμετοχή τους στον Τελικό, ενώ να θυμίσουμε πως το Καλαπόδι βρέθηκε για 1η φορά.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Καραγιάννη και Ζαφείρη και 4ο τον Σταύρο Σουφλερό.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
Καλαππόδι (Δ. Γιαννουδάκης): Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Βούλγαρης, Χουλιάρας(75′ Ζιάκας), Καταραχιάς,
Λυτάκης, Γουργιώτης, Βέλλιος(67′ Λίκο), Καλλιώρας(56′ Αντωνίου), Ταμάμης, Τομόρι.

Ολυμπιακός Λαμίας  (Π. Καραϊσκος): Κουρδής, Τσιλίκας Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνου,
Σιώτης, Καυκιάς(92′ Τσότζορας), Λάππας, Κωστίκα(69′ Δημητρέλης), Κακκάβας, Ζήσιμος(75′ Μπουσάι).

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές από τα μέλη του Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας:
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Φθιιώτιδας από την ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση έφαγαν και ήπιαν στο μαγαζί του προέδρου Μάνου Γέμελου, Piazza, στα Γαλανέικα.
Τα χαμόγελα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και όλοι ήταν χαρούμενοι για την κατάκτηση του τροπαίου που δεν το άφηναν από τα μάτια τους και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του! 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:




































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.