ΝΕΑ

Νίκη για τον Ολυμπιακό σε φιλικό με τη Κ19 (φωτο)

Φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαμίας και την ομάδα Νέων του ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5/1.
Ευκαιρία για την ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου να ξεμουδιάσει, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς παίρνει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς από την ομάδα της Ένωσης που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη μεριά ο Αποστόλης Καραπλής δοκίμασε τις δυνάμεις των παικτών του απέναντι σε μια δυνατή ομάδα καθώς σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 22/1 αρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα Νέων της Football League όπου η Λαμία συμμετέχει στον 3ο όμιλο μαζί με Τρίκαλα, Καρδίτσα και Παναιγιάλειο.
Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του υπό βροχή είχε αρκετές καλές φάσεις με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1 χάρη σε γκολ του Μπουσάι και Ζήσιμου με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τέλος με τον Λίκα.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: (Πέτρος Καραΐσκος):Κουρδής, Μπάκας, Στυλιανός, Ξηρομερίτης, Πάνος, Μπουσάι, Καφκιάς, Δημητρέλης, Σιώτης, Κακκάβας, Ζήσιμος.
Έπαιξαν επίσης: Τσιλίκας, Κωστίκας, Κούκιο, Λάππας και δύο παίκτες υπό δοκιμή.


ΠΑΣ Λαμία Κ19 (Αποστόλης Καραπλής): Βορύλλας, Παπαρούπας, Ταγκαλάκης, Αντωνίου, Παπανικολάου, Κασούμης, Φλέσσας, Μανιάς, Λίκα, Ζαχάρης (Μπαρμπάτσης), Καρακούσης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:











































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.